Top Nederlandse Scheerwebsites

De Nederlandse community over scheren is een zeer beperkte groep, maar wel een groep die wel groter wordt. Van persoonlijke liefhebbers die een website hebben opgezet zoals deze, of een heren salon die een website bijhoudt over de gang van zaken. In Nederland zijn we creatief genoeg om hier iets mee te doen, dus zijn er genoeg websites te vinden over baarden, scheren, scheermessen en snorren.

Een overzicht van onze favoriete websites en Barbershops in Nederland. Oh, en bezoek de websites en soms enorm bijzondere ‘shops’ van deze liefhebbers.

De Baard

Deze unieke website en bovendien liefhebbers mogen niet ontbreken in deze lijst. Elke week nieuwe baarden, interviews, baard tips, en tevens zeer hoge kwaliteit producten in hun eigen baardshop. Zij zijn zeer actief op facebook, en hebben regelmatig leuke interviews met baardragers. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan hun website.

New York Barbershop Rotterdam

Hier heb ik zelf enige jaren geleden een absoluut geweldige 2 uur gehad, die ik nooit zal vergeten. Ga terug in de tijd, en laat je verrassen door de kwaliteit van de messen, de koffie, de kappers, eigenlijk alles wat je maar wilt als man, kun je hier krijgen. Zij hebben tevens zeer hoge kwalitatieve producten in hun kleine webshop, waar ik onlangs nog wat heb besteld. Een absolute aanrader in Nederland om eens voorbij te gaan als je in de buurt bent.

De Scherende Heren

Scheren voor het goede doel, is datgene wat deze website is en ook doet. Een groot aantal mannen die zichzelf laten zien bij het scheren. Regelmatig in de onderbroek, voor de spiegel, ouderen, en weet ik wat nog meer. Tevens handige tips, recepten, en veel meer. Scheren voor het goede doel, en dat is precies wat de website wil. EN DOE DAT DAN OOK!

Jackz

Jackz-LogoNatuurlijk is deze lijst niet compleet, zonder deze ‘ultra’ liefhebber en specialist online winkel er niet bij te hebben. Mocht je iets niet vinden in de welbekende online shops, dan kun je het hier absoluut vinden. Zo vond ik zelf een zeer interessante prijs van Prospector Co. BURROUGHS Baardolie, zeer mooie cadeausets voor stoere mannen, en een eigen weblog waar hij zijn eigen ‘ei’ ook kwijt kan, net zoals ik dus. Zwaar onder de indruk van de kwaliteit producten die er worden aangeboden, en ik zal er zeker een mooie bestelling plaatsen binnenkort.

Manandshaving.nl

header_logo_5jaarAl sinds het begin van deze website heb ik het gevoel dat er nog meer liefhebbers waren over scheren, en alles wat ermee te maken heeft. Natuurlijk kijk je ook naar webshops die ermee te maken hebben, en zo ook Manandshaving.nl. Misschien wel de beste en grootste webshop op het gebied van scheren, krabbertjes, gezichtsverzorging, scheerkwasten, en veel meer moois voor de moderne man onder ons. Over de deze hele website staan links vermeld naar hun, omdat ik vind dat ZIJ 1 van de vaandeldragers zijn van de moderne man in Nederland op het internet, en daarom verdienen zij hier ook een plekje. Even zwaaien naar Juan voor de suggestie, en de test bestelling die ik heb gedaan via familie, is succesvol gelopen, en zal er snel een test bericht over schrijven.

Meesterbarbier Jan Heideman

Jan HeidemanMocht je in Haarlem en omstreken een echte barbier willen zoeken, gan dan naar Jan Heideman. Nee, dit is geen normale kapper die zomaar even wat ‘erbij’ doet, maar een echte liefhebber en specialist.Gezien de overmatig positieve reviews op zijn Facebook, geloof ik 200% dat dit ook een echte specialist is. Zoals hij zelf mooi omschrijft op zijn website: “Jan Heideman is in Nederland de enige en echte barbier. Jan Heideman is in opleiding geweest bij internationale barbier leermeesters, zoals Pasquale Capone. Vele barbiers in Nederland en uit Italië en België zijn door Jan Heideman getraind.”. WAUW!

De meest opvallende reactie op zijn Facebook profiel moet je gewoon even lezen, de rest is geschiedenis 🙂

Goede service, er wordt ruim de tijd genomen, parkeermeter liep af en werd tot 2 maal toe als service van de zaak voor me bijgevuld. Goede duidelijke uitleg en een lekkere losse sfeer. Ik kom zeker terug!

 

 

Mencare24

Een webshop voor de man natuurlijk, en alles wat ermee te maken heeft. De spreuk van de website zegt eigenlijk al alles over datgene wat je hier aantreft:

Of je nu rond loopt met een geweldige baard, graag het avontuur op zoekt, een sportieve dude bent of binnenkort een date hebt, Mencare24 gaat samen met jou voor the better version of you!

En daar gaat het toch om? De merken lijst is zeker interessant te noemen, met natuurlijk de bekende merken, maar ook Uppercur Deluxe, ZIRH, RAZ*WAR, Reuzel, en het leukste merk van Nederland: Ons Mannen.  De prijzen zijn verrassend genoeg gunstig, voor ons Nederlanders, en dat is alleen maar een pluspunt. Website is lekker snel, makkelijk bestel systeem, en tevens gratis verzending vanaf €40.Dat moet te doen zijn toch?

Bedankt Daan voor de tip!

 

20 Comments

  1. Manandshaving.nl
  2. Eric Bdf
  3. Bram van den Berg
  4. Jarno Verhelst
  5. Jelle
  6. Daan
  7. Marcel Koers
  8. Ron

Leave a Reply