Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid
Beste scheercreme voor de Gevoelige Huid
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Niet iedereen heeft de perfecte huid, en we weten allemaal dat scheren je huid kan beschadigen. Dus om je huid goed te beschermen, zul je op zoek moeten naar de beste scheercrèmes voor de gevoelige huid. Om dan ook helemaal zeker te weten dat je toch die extra bescherming krijgt bij het scheren, en dat de huid naderhand makkelijk en soepel aanvoelt, zonder dat het zo rood is als een aardbei.

Persoonlijk vind ik, dat heel veel kerels (en ik denk dat jij er 1 van bent), nemen de irritaties, sneden, en bebloede gezichten meer als een reflectie van hun huid, dan van hun ‘scheer’ methode die men hanteert.

Mannen met gevoelige huid leiden meestal aan de volgende symptomen :

  • extreme droge huid
  • Eczeem 
  • Extreem ingegroeide baardharen

Om dit zo goed en zo ‘langdurig’ mogelijk te verzorgen, is het essentieel om je aan een aantal zaken te herinneren en te merken. Omdat niet elke huid hetzelfde is, zul je zelf moeten kijken, welk product het beste bij je past, en het beste bij je huid type past. Dat weet ik niet nattuurlijk, maar dit zijn zo de ‘ervaringen’ die ik zo zelf heb, en andere heb gedaan in het verleden :

  • Neem een heerlijk warm bad voordat je gaat scheren (of ga 10 minuten warm douchen)
  • Zorg voor een natte/warme baard voordat je gaat scheren
  • Zorg ervoor dat de scheercrème goed ‘gemasseerd’ is
  • Een scheerkwast is een MUST
  • Reinig en kalmeer de huid
  • Als laatst een goede after shave lotion of Balsem

Om het echt helemaal compleet te maken, is het natuurlijk erg belangrijk om een schone en scherp scheermes/razor te gebruiken, om de cuts en de sneden te voorkomen. Stompe mesjes zijn funest, en ook de smerige mesjes zijn niet goed voor de huid.

Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid

Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid
Mr Maroosh Wood Gevoelige Huid

Dit is mijn favoriet van de laatste maanden. De heerlijke geur  van hout en leer, dat is een geweldige combinatie deze scheercrème. Materialen die met de tijd een karakter ontwikkelen. Deze scheercrème is super mannelijk, maar oh so subtiel tegelijk. Het stelt je in staat om tijdens je scheerbeurt te ontspannen en even te ontsnappen van de dagelijkse hectiek.

De beste naar mijn mening op dit moment. Absolute aanrader!

Taylor of Old Bond Street – Speciaal voor gevoelige huid

Taylor of Old Bond Street Scheer crème

Deze crème is speciaal bedoeld en gemaakt om voor die mannen te gebruiken die gevoelige huid hebben. Dit is mijn absolute favoriet, en absoluut 200% aan te raden, als je huid erg gevoelig is (net zoals de mijne dus.)

Taylor of Old Bond Street scheercreme’s is een typische Engelse klassieke aanbieder van luxe scheer- en huidverzorgingsproducten voor mannen.

Deze scheercrème met Aloë Vera, kokosolie, allantoïne en vitamine E heeft een actieve hydraterende en verzorgende werking tijdens het scheren. Deze scheercrème is ongeparfumeerd en bevat geen parabenen.

Acca Kappa scheer crème LiboCedro

Acca Kappa

Dit is 1 van de nieuwe producten die online beschikbaar zijn van Acca Kappa. Acca Kappa is Italiaanse kwaliteit, vakmanschap en stijl.

Dit is 1 van de beste rijke en huidvriendelijke scheercrème’s die er zijn, en met een heerlijke en subtiele zeepfrisse geur. Een klein beetje van deze scheercreme is genoeg om een glad en perfect scheerresultaat.

Deze scheercrème bevat geen SLS/SLES, parabenen, isothiazolinon chemische anti oxidanten, paraffine, PEG, siliconen en genetisch gemodificeerde bestanddelen.

Tenslotte, bekijk deze video over hoe je scheert met de gevoelige huid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reader Interactions

Matthijs

Matthijs

Mijn naam is Matthijs de Haas, ondertussen alweer 39 jaar en kom uit Ede. Mooi scheren is een antieke kunst, en het is zelfs een ambacht wat je kunt leren. Ik had een hele grote baard, maar tegenwoordig heb ik weer een bijna gladde en kale huid. Naja, ziet er ook goed uit toch?

Tijd voor een Cadeau?

Facebook