De 5 Beste Neushaartrimmers
De 5 Beste Neushaartrimmers Test 2018
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Als er haren uit je neus komen, dan wordt het echt tijd om dat fatsoenlijk te behandelen, en het liefst met een trimmer natuurlijk. Een neushaar trimmer is eigenlijk een mini tondeuse voor je holte in de neus of oor. Een zeer snelle en pijnlose manier om je overtollige haren in je neus weg te laten ‘scheren’.

Wat erg belangrijk is voor zo’n trimmer? Goed schoonmaken na gebruik, want dit zijn erg kleine haartjes die overal in komen te zitten. Mijn ervaring is, dat na enige maanden het apparaat al minder begint te functioneren, als je het NIET schoonmaakt na elke knip beurt.

Nogmaals : MAAK HET REGELMATIG SCHOON!

Persoonlijk vind ik het prettig om hem ook onder de douche mee te kunnen nemen, zoals de waterdichte Philips NT5180/15. Zo blijft het mooi schoon, en heb je geen last van een vastzittend apparaat na enige maanden.

De accu die in deze trimmers zit, daar moet je ook voor oppassen, want de beste methode is om de trimmer helemaal leeg te laten lopen, voordat je deze weer oplaad. Zo gaat de trimmer langer mee, en heb je langer plezier aan de accu die erin zit.

Hoe neushaar trimmers of neustrimmers gebruiken

Nu denk je zo’n apparaat kun je zo gebruiken, maar er zijn toch wat tips en info wat je moet weten. Allereerst zorg je voor licht, omdat je het allemaal wel moet kunnen zien natuurlijk in zo’n donker hol. Maak de neus een beetje schoon van ‘rommel’ die er nog in kan zitten. Als je begint met trimmen, zorg er dan voor dat je eerst de langere probeert kort te knippen, die zitten altijd in de weg.  Knip het haar tot het niet langer zichtbaar is van onder de neuslijn. Beweeg met de neus om de moeilijk te bereiken haartjes te trimmen.

Bedenk dat de neushaartjes niet voor niets komen bij mannen boven de 30. De haren werken als een barrière tegen bacteriën, en gevaarlijke kiemen die in de lucht aanwezig zijn en die onzichtbaar zijn voor het blote oog. Neushaar warmt eveneens de lucht op die we inademen en bevochtigt die.

Snijden we teveel neushaar weg, dan zou je in theorie vatbaarder zijn voor allergieën, luchtweginfecties en sinusitis.

Goed, je staat op het punt om een neushaartrimmer te kopen, en je twijfelt nog steeds of je die van de Blokker van 1,95 wilt kopen, of wil je toch een fatsoenlijke trimmer.Ik heb hieronder enige trimmers onder elkaar gezet met alle plus en minpunten. Selecteer jouw beste trimmer, en laat het weten in de reactiesveld wat je er ervan vindt.

De 5 Beste Neushaartrimmers

Philips Neus- en oortrimmer NT3160/10

De 5 Beste Neushaartrimmers Test 2018 1Mijn absolute favoriet! Dit apparaat doet gewoon wat je ervan verwacht: het verwijdert neus- en oorharen, en met het speciale opzetborsteltjes kun je ook de wenkbrauwen weer in model brengen.

Deze trimmer is ontworpen voor het verwijderen van haargroei uit en op het hoofd waarvan een man er teveel heeft. De foliebescherming zorgt dat de huid niet verwond raakt en er geen sneetjes ontstaan.

Je neemt hem zo mee onder de douche want hij is waterbestendig. Het grote nadeel is van dit trimtoestel, is dat hij niet oplaadbaar is, maar op batterijen loopt. Voor de rest een top toestel!

Wahl Triple Head Neus- en Oortrimmer

Wahl Triple Head Neus- en OortrimmerDit goedkopere model van Wahl, is zeker een goed product, maar meer niet. Hij is uitgerust met drie verwisselbare koppen en handige opzetkam. De haartjes worden afgesneden en niet uitgetrokken zodat u geen pijn of irritaties voelt. Het toestel is eenvoudig schoon te maken, is erg licht, en het ligt echt makkelijk in de hand. Met een Nederlandse handleiding en ook al 2 jaar standaard garantie. Deze trimmer heeft geen lader, omdat je gewoon batterijen in moet doen. Het grote nadeel aan dit model is, dat het een erg luide trimmer is. Als je ook je oren wilt trimmer, dan kan het erg pijnlijk zijn aan de oren, zijn de ervaringen ermee.

BaByliss For Men E650E (nieuw)

BaByliss For Men E650EWil je pijnloos verlost worden van je ontsierende neushaartjes en oorhaartjes? Dan helpt dit circulair scheersysteem je veiliger en makkelijker dan een schaartje. Een high-tech trimmer die goedkoop is, en dat merk je eigenlijk niet.

Met zijn ergonomische vormgeving ligt de neus- en oortrimmer makkelijk in de hand, en doordat de scheerkop afneembaar is, wordt hij snel afgespoeld en schoongemaakt. Een klein, goedkoop en fijne trimmer, met de standaard handleiding en garantie van twee jaar natuurlijk inbegrepen.

Maar ook op de messen die worden gebruikt in de kop, zijn van goede kwaliteit. Super keuze voor 2018. Het enige nadeel is, dat hij snel leegloopt met 1 losse AA batterij, en de losse dop snel kwijt raakt.

Remington NE3455 (nieuw)

Remington NE3455De Remington NE3455 is een complete oplossing om je neus- en oorhaar in bedwang te houden. De trimmer heeft 2 opzetborsteltjes om nauwkeurig het haar uit alle hoeken van je neusvleugel te verwijderen. Samen met het schaartje en de kam gebruik je de set ook om je wenkbrauwen bij te werken. Dankzij het handige reisetui neem je de set overal mee naartoe en kom je ook op vakantie keurig voor de dag.

Braun EN10 Neus- en oortrimmer

BRAUN EN10Dit nieuwe model van Braun, straalt degelijkheid uit, en is zeer precies in het verwijderen van je neus- en oorharen.

Ik heb dit model in de handen gehad, en ik moet zeggen dat de roestvrij stalen uiterlijk echt goed uitziet.

Enige wat zou kunnen worden verbeterd is snellere snijden/knippen van de haartjes. Nu moet je meerdere keren rondgaan om alles geknipt te krijgen. Toch zeer tevreden in het algemeen, ook omdat kop afspoelbaar is onder de kraan .

Panasonic ER-GN30-K503Panasonic ER-GN30

Dit is de nieuwe Panasonic ER-GN30, en wat een fijn apparaat. Het grootste voordeel van dit model is de lange duur van de batterij. Is van zware kwaliteit, ligt goed in de hand, en hij is sterk genoeg om ook de oor haartjes weg te halen. De duurzame, roestvrije bladen kunnen in 7 standen gezet worden. De Panasonic ER-GN30 Neus- en Oortrimmer werkt op een AA-batterij.

Op een volle batterij kan je 40 minuten trimmen. Na gebruik kan de neus- en oortrimmer afgewassen worden onder de kraan.

PS : Wist je dat een neushaartrimmer ook wel neustrimmer, neusharentrimmer of neus oor trimmer genoemd?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reader Interactions

Matthijs

Matthijs

Mijn naam is Matthijs de Haas, ondertussen alweer 39 jaar en kom uit Ede. Mooi scheren is een antieke kunst, en het is zelfs een ambacht wat je kunt leren. Ik had een hele grote baard, maar tegenwoordig heb ik weer een bijna gladde en kale huid. Naja, ziet er ook goed uit toch?

Tijd voor een Cadeau?

Facebook