Wilkinson Sword Classic Metal [Update 2016]

We kennen allemaal het merk Wilkinson, die we altijd en overal vinden met hun scheermesjes in overvloede. Maar we vergeten eigenlijk, dat dit merk ook het klassieke krabbertje voert in zijn assortiment, maar dit zeer slecht in Nederland te verkrijgen is.

Tenzij je op Ebay gaat kopen, en laat leveren uit China en andere landen. Gelukkig hebben onze oosterburen in Duitsland, dit model gewoon te koop liggen in de schappen, en online bij vele online webshops te bestellen zijn (Amazon bijvoorbeeld). Dus heb ik mijn familie gevraagd om er 1 te bestellen bij Amazon.de, en deze op de proef te nemen. Met een verrassende uitslag!

UPDATE: Wordt moeilijk in Nederland. Dan maar de Duitse Amazon: Amazon: Mega Goedkoop

Wilkinson Classic Krabbertje

Wilkinson Classic Krabbertje

Verpakking / Levering

De Wilkinson Classic Krabbertje wordt geleverd in een mooie gele verpakking, met 5 tal mesjes erbij geleverd. De mesjes zijn van goede kwaliteit, en dat stralen ze ook uit. Je krijgt geen luxe doos erbij, of een mooie verpakking. Nee, het is een doodsaaie gele plastic blister, die je direct weg kunt gooien. Naja, de prijs is dan wel 100x goedkoper (3,99 E)

De Krabber

Hier kan ik alleen maar zeggen, dat ik zwaar verrast ben van de kwaliteit en de zwaarte van de krabber. Niet te zwaar, en ook zeker niet te licht. Hij ziet er ook nog eens zeer goed uit met zijn zwarte afwerking, en mooie ronde ‘deksel’. Hij ligt goed in de hand, hoewel mijn handen wat groter zijn, is het nog steeds een aangename scheermes. De mesjes zijn snel en makkelijk aan te passen, zonder verdere problemen, maar zijn niet de scherpste.

De resultaten

Hier kan ik duidelijk over zijn, want de resultaten van de Wilkinson Sword Classic krabber zijn erg goed. Met een goede scheerkwast en scheerschuim, kun je echt de perfecte resultaat krijgen die je maar wilt. De bijgeleverde scheermesjes zijn van goede kwaliteit, maar ze zijn zeker niet de scherpste onder de scheermesjes. Maar met zo’n ongelofelijk goedkoop model, en toch dit soort resultaten? Ongelofelijk.

Mijn oordeel

Hier kan ik ook duidelijk over zijn, want als je op zoek bent naar een goedkope beginners krabber, en je niet al te veel geld wilt uitgeven? Dan is deze krabber een zeer goede keuze. Misschien dat ik een inkoopactie ga houden voor mijn webog, maar dan moet de interesse er ook naar zijn, dus je mag reageren als er interesse is!

Review
  • Prijs
  • Mesjes
  • Levering
  • Resultaat
  • Prijs
4.5
Verzenden
User Review
2.8 (5 votes)
Pros: Zeer goedkoop, en de resultaten zijn zeer goed, ook voor de beginners onder ons. De Scheermesjes zijn overal te verkrijgen, dus voor een voordelig scheren is het ook zeer geschikt. Prijs Kwaliteit verhouding is dan ook zeer hoog.
Cons: Voor beginners niet helemaal het beste wat er is, want het duurt even voordat je het op de juiste manier scheert. Scheren duurt iets langer dan een 'normaal' modern scheermes, maar dan is het resultaat wel beter.

2 Comments

  1. Ramond Goessens

Leave a Reply