Braun PT5010 Trimmer en Styler

Braun PT 5010
  • Extra's
  • Kwaliteit Product
  • Resultaat
3.3

Samenvatting

Persoonlijk vind ik dit een goed product, maar meer ook niet. Verwacht niet dat je de beste lijnen hiermee kunt bijwerken, of corrigeren, want daarvoor is het te klein. Ik zou het ook niet echt als een precisie trimmer willen noemen, maar meer een handig bijwerk product aan het einde van een mooie scheerbeurt voor de spiegel. Voor de prijs/kwaliteit verhouding is niks mis mee, want voor deze prijs krijg je gewoon een goed doordacht product, wat bij iedereen in de mannelijke badkamer perfect past. Ach, soms willen vrouwen ook wat haren bijwerken, dus is het ook zeker geschikt voor de vrouwelijke gebruikers.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)
Pros: Klein en handzaam formaat, 2 kammetjes voor verschillende lengtes en het is waterdicht.
Cons: Mesjes kunnen te zwak zijn voor dikke baarden, kwaliteit is niet zo denderend.

Het wordt weer tijd voor een degelijke review te schrijven, en dan beginnen we met 1 van de eerste 3 Braun producten die we ter beschikking hebben gekregen. De eerste is de erg kleine en handige Braun PT5010 precisietrimmer aka baardtrimmer. Waar moet je op letten, hoe goed is het product, en wat is er goed en zo fout aan dit artikel van Braun. Ok, here we go.

De verpakking

Natuurlijk wordt dit artikel weer met allerlei spul geleverd in erg veel plastic zoals een handleiding, batterij, beschermkapje, kleine houder en 2 extra stukken van 5 en 8 mm. Wat mij opviel, is voornamelijk het plastic gehalte van het apparaat en de verpakking, maar dat kan ook optisch zijn, want het ziet er wel degelijk uit voor zo’n kleine trimmer. Gezien de prijs, kun je ook geen zware materialen verwachten natuurlijk.

De batterij gaat er erg gemakkelijk in, en het apparaat is super eenvoudig en snel te gebruiken.

PT-5010 Inhoud-verpakking

PT-5010 Inhoud-verpakking

Het Product

Het apparaat is natuurlijk erg makkelijk te bedienen, heeft een erg smalle vorm, waardoor het snel en makkelijk mee te werken is voor precisie werk. Ik heb helaas iets te grote handen, waardoor het mij persoonlijk als een potlood overkomt. De handleiding is erg goed geschreven vond ik, maar er valt ook weinig te schrijven hierover natuurlijk.

Voorkant-PT5010

De precisietrimmer wordt door batterijen aangedreven, dus dat betekend dat je batterijen in de buurt moet hebben. Volgens de officiële gegevens is het 120 uur volhouden, maar gezien de minimale tijd dat jet het gebruikt, kun je voorlopig vooruit met 1 Duracell batterij die meegeleverd wordt.

Wat mij opviel bij mijn persoonlijke baard test, is dat de motor die in deze trimmer zit, toch eigenlijk wel erg sterk blijkt te zijn. Natuurlijk de kleine haartjes worden netjes gekort, maar ook de dikke haren worden haarscherp afgesneden, wat zeker een pluspunt is. Maar dit ligt geheel aatrimmers-stylers-waterdicht-braun-5010n mijn haarsoort, dus het kan zijn dat gebruikers met echt dik haar wat problemen krijgen.

Bij mijn persoonlijke baard test is het een goed product gebleken, wat gewoon zijn werk doet, maar meer ook niet. Ik zie het product dan ook niet echt als een precisie trimmer, maar meer een ontharings- product. Daarvoor zijn er voor precisie trimmers gewoon betere te verkrijgen, maar voor dit bedrag is zo’n klein apparaat natuurlijk super handig natuurlijk.Zelfs op vakantie is dit een perfece oplossing op plekken waar geen stroom is..

Wat ook erg handig, en wat ik niet had verwacht, is de waterdichte werking van de kop, dus dat betekend dat je het perfect kunt schoonmaken na elke ‘precisie’ beurt. Wat ik je zeker kan aanraden, want het houdt het apparaat wat langer in leven 🙂

Levering

  • Braun PT5010 Trimme
  • Opzetkam 8 millimeter
  • Opzetkam 5 millimeter
  • AAA batterij
  • Houder
  • Beschermkap
  • Handleiding

[xyz-ihs snippet=”Coolblue-PT-5010″]

Leave a Reply