Braun BT5090 Baardtrimmer

Stel je hebt een baard, en je probeert met een tondeuse je baart bij te werken. Ik wil wedden, dat dit wel eens verkeerd is gegaan, waardoor je net iets teveel of scheef hebt bijgewerkt. Ik kan je zeggen, dat met de nieuwe Braun BT5090 baardtrimmer dit voorgoed voorbij is.

Bij deze baardtrimmer valt gelijk de grote draaiknop op aan de voorkant, maar straalt wel weer degelijk uit. De opzetstukken zijn echt super gelukt, zijn enorm stevig genoeg om jouw baard erg strak bij te werken.

Mijn oude baardtrimmer deed het echt niet meer goed, en ik heb hier meerdere keren echt scheve haren uit getrokken, maar ik geloof met dit model is dat verleden tijd.

Ik heb voor 3 a 4 dagen de trimmer getest, en met een volle accu gaat dit prima, en is nog niet leeg geloof ik. Ligt goed in de hand, degelijk gevoel, maar de aan/uit knop is voor mensen met grote handen wat onhandig, maar dat is puur persoonlijk natuurlijk.

Natuurlijk is de trimmer afwasbaar zoals je van Braun bent gewent, maar maak het apparaat wel goed schoon na elke trim beurt aub. Want bij deze trimmer vliegen de haren letter in de lucht!

Braun BT5090 Baarttrimmer Review

Verpakking & Ontwerp

De verpakking is net zoals alle andere Braun scheer producten degelijk, goede en stevige verpakking wat degelijkheid uitstraalt. Teven worden de volgende accessoires bijgeleverd.

 • Opzetkam 1 – 10 millimeter
 • Opzetkam 10 – 20 millimeter
 • Docking station
 • Schoonmaakborsteltje
 • Smeerolie
 • Reisetui
 • Handleiding

Reinigen

Ook deze baardtrimmer is erg eenvoudig schoon te maken onder de kraan, of met de bijgeleverde borsteltjes. Ga er niet mee onder de douche, want dat kan hij niet aan. Lijkt me ook lastig scheren met je baard overigens.

Mijn conclusie

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit model. Ik heb geen mega grote baard, maar hij pakt bijna alle haartjes vrij eenvoudig mee. De baardtrimmer ligt verdomd goed in de hand, heeft een zeer goede accuduur, heeft handige accessoires, en is natuurlijk te eenvoudig te bedienen. Er zitten enorm veel haarlengtes standen op, en dat heb je met verschillende baarden wel nodig.

Vooral als je de kleine haartjes wilt weghalen. Zeer tevreden met het model, maar ik betwijfel of hij wel echt zo sterk is. Ik heb geen zware baard haren, maar als ik de reviews lees hier en daar op het internet, dan zou het zo kunnen zijn dat met dikke baardharen deze baard trimmer niet de beste oplossing is. Vandaar de 1 ster mindering, en ik denk dat de prijs iets aan de duurdere kant is.

Hieronder nog enkele en leuke video’s over Beardgrooming, baardtrimmers, en veel meer fun! Laat ook weten wat je van deze baardtrimmer vindt! Gebruik je het zelf, beoordeel aan de linkerkant dan zelf!

 

Trends 2016

[xyz-ihs snippet=”Coolblue-BT5090″]

 • Extra's
 • Kwaliteit product
 • Resultaat
 • Prijs
4

Samenvatting

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit model. Ik heb geen mega grote baard, maar hij pakt bijna alle haartjes vrij eenvoudig mee. De baardtrimmer ligt verdomd goed in de hand, heeft een zeer goede accuduur, heeft handige accessoires, en is natuurlijk te eenvoudig te bedienen. Er zitten enorm veel haarlengtes standen op, en dat heb je met verschillende baarden wel nodig. Vooral als je de kleine haartjes wilt weghalen. Zeer tevreden met het model, maar ik betwijfel of hij wel echt zo sterk is. Ik heb geen zware baard haren, maar als ik de reviews lees hier en daar op het internet, dan zou het zo kunnen zijn dat met dikke baardharen deze baard trimmer niet de beste oplossing is. Vandaar de 1 ster mindering….

Verzenden
User Review
3 (1 vote)
Pros: Beste zijn wel de precisietrimmer die erop zit, maar ook de 25 standen, en dat de standen op slot kunnen.
Cons: De prijs is aan de duurdere kant, en hij kan voor zwaardere baarden niet echt erdoor plukken zeg maar. Gewoon niet sterk genoeg...

Leave a Reply