Bluebeards Revenge cadeau scheerbox

bluebeards-shaving-kitHet is weer de tijd van het jaar, dat er originele cadeautjes moeten worden uitgezocht voor Sinterklaas en Kerst. En heb je een probleem met het zoeken naar een zeer origineel cadeau voor die mannelijke vriend/familielid? Dan denk ik, dat dit een geweldig en ultiem cadeau is, dat je aan hem kan geven.

De Bluebeards Revenge Cadeau Scheerbox

Voor slechts 55€ kan u genieten van deze prachtige scheerbox. Ontdek hieronder wat er nu net zo fantastisch is aan deze scheerbox:

De Bluebeards Revenge set is ontwikkeld in een van de beste herencosmetica laboratoria van het United Kingdom en alle producten die je nodig hebt voor het natscheren zijn te vinden in deze set. Bluebeards staat gekend als een uber cool merk voor echte mannen.

Het zorgt voor de ultieme scheerervaring voor hem. De innovatieve producten van Bluebeards Revenge remmen de baardgroei af, wat toekomstgericht heel wat voordelen heeft. De scheerproducten van Bluebeards Revenge bestaan volledig uit duurzame, plantaardige ingrediënten en bestanddelen.

Wat zit er in deze Scheerbox?

Eerst een vooral zit er een Bluebeards Revenge scheercrème in die een verzorgende en verzachtende werking heeft. Deze crème kan bestempeld worden als een echt scheerwondermiddel. Deze remt ook de baardgroei af, ruikt heel lekker en zorgt voor een probleemloze scheerbeurt.

Verder kan je in de box ook een scheerkwast terug vinden die gemaakt is uit pure badger dassenhaar, waardoor de kwast heel leuk aanvoelt op de huid. Dankzij het kwalitatieve dassenhaar kan de kwast veel water absorberen, wat zorgt voor goed wat scheerschuim en ook de juiste schuimstructuur geeft. Zo gaat de scheerbeurt vlotter en wordt het beste resultaat verkregen. De kwast gaat zeker tien jaar mee en het staat heel stoer op het badkamerkastje.

En natuurlijk kan ook de Bluebeards Revenge after shave balsam niet ontbreken voor de beste verzorging achteraf.

De Bluebeards Revenge Cadeau Scheerbox <

Het Geheim van Decelerine

Decelerine

Deze vernieuwende after shave balm bevat Decelerine die de baardgroei afremt. Met wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat de haarlengte tot 30 procent afneemt en de haardichtheid tot wel 16 procent na twee maanden. De after shave ruikt heel lekker en fris en kalmeert de huid na de scheerbeurt, geen last meer van huidirritaties dus!

Al deze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, en zijn super goed voor de huid dus.

In Gebruik

Voor diegenen die het nog niet weten, maar hoe gebruik je nu dergelijk scheermateriaal? Het is heel simpel eigenlijk.
Maak eerst het gezicht vochtig met warm water en breng the-bluebeards-revenge-scheercremevervolgens de Bluebeards Revenge scheercrème aan op de huid met de scheerkwast. Dit wordt gedaan door de kwast kort en snel heen en weer te bewegen over het gezicht.

Vervolgens kan er aan het echte scheerwerk begonnen worden, dat het best kan worden gedaan met veel precisie voor het beste resultaat. Door hier tijd in te steken, kan het scheermoment het rustmoment van de dag in je routine worden. Zo wordt dit elke dag het moment voor jezelf en krijgt je leven een extra dimensie.

Wil jij iemand een echt plezier doen?

Koop Nu > De Bluebeards Revenge Cadeau Scheerbox <

Kies dan een waardevol cadeau voor Sinterklaas en kerst, zoals deze scheerbox. Een exclusief luxeproduct, speciaal uitgekozen om met de feestdagen aan je dierbare te geven om er nog vele jaren plezier mee te hebben.

De persoon die dit zal krijgen, zal ongetwijfeld heel blij zijn!

Koop NU de Cadeaubox voordat hij is uitverkocht

De Bluebeards Revenge Cadeau Scheerbox <

PS : Zij zijn overigens TEGEN dierproeven, dus een nog betere reden lijkt me..

Review
  • Kwaliteit
  • Originaliteit
  • Scheerkwast
  • Scheerzeep
  • Balsam
4.5

Samenvatting

Deze cadeau box van The Bluebeards Revenge, biedt voor iedere stoere man de ultieme scheerervaring. Het is het ultieme kerst en sinterklaas cadeau voor 2014. De producten zijn plantaardig, parabeen vrij, bevatten bestanddelen die grove stoppels bestrijden en zijn ontwikkeld in de beste cosmetica laboratoria van het Verenigd Koninkrijk. En het is een UBER cool merk overigens.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Leave a Reply