Luna for Men van Foreo – Is het wat?
foreo-luna-for-men
Shavemen > Blog > Elektrisch > Luna for Men van Foreo – Is het wat?

Luna for Men van Foreo – Is het wat?

Deze post is voor het laatst bijgewerkt:

De Luna for Men zorgt voor een reactie onder mannen heb ik gemerkt in mijn vriendenkringen, omdat de 1 het geweldig lijkt te vinden, en de ander zeer bedenkelijk kijkt. Ik heb een video gezien, en daar moest er eerst even om lachen, maar dat veranderde toch snel, toen het blijft dat de wereldwijde ervaringen toch wel erg bijzonder zijn.

Luna for Men
Luna for Men

Even in het kort, de Luna for Men zorgt voor een gladder scheerresultaat en verwijderd daarbij onzuiverheden in je gezicht. Tevens beweert het om de branderig gevoel voorkomen, voordat je scheert (Maar daar twijfel ik aan eigenlijk..)

Volgens de instructies kun je dit het beste onder de douche doen, en breng je lotion aan op je gezicht. De vibrerende werking van het toestel, zorgt ervoor dat je huid wordt gereinigd en klaar voor een gladdere, comfortabelere scheerbeurt.

Dit is een radicaal nieuwe aanpak van huidreiniging voor mannen, die zowel diep en zachter tegelijkertijd is. Door het sterk bundelen van hele snelle pulsen op het oppervlak van de huid, zal de Luna de huid in slechts 3 dagen compleet veranderen. Door het schoonmaken van de poriën en onzuiverheden verwijderd het de oorzaak van vlekken, strijkt het de huid glad en verfijnt het de textuur van de huid voor ongelooflijke resultaten.

Koop bij bol.com

Luna for Men – Dagelijks gebruik

Foreo beweert tevens dat het dagelijks gebruik van de Luna for Men, het ertoe bijdraagt om uw elke ochtend er frisser uit te laten zien.  In een aantal video’s op youtube is te zien, dat de brede silicone n drukpunten ervoor zorgen dat de huid van onzuiverheden wordt ontdaan, en dat het zorgt voor een fris uiterlijk, minder irritatie bij het scheren.

De LUNA for men brengt huidverzorging voor mannen naar de 21e eeuw. De LUNA for men is 100% waterdicht en kan 450 keer gebruikt worden met één enkele lading.

Dit is ‘s werelds eerste apparaat wat voor het scheren een reiniging verzorgt met zijn unieke T-Sonic™-technologie, 2 jaar fabrieksgarantie en een 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Voor een apparaat van meer dan €187, vind ik het toch aardig duur, maar het schijnt het allernieuwste en allerbeste te zijn op dit gebied. Uniek, maar ook een beetje raar vind ik zelf.

Koop bij bol.com

Misschien moet ik het zelf maar eens uittesten…

Geschreven door
Frank

10% Korting

10% Korting
Exclusieve 10% Korting op Alle Bluebeards Revenge producten Bij de aanmelding van onze Nieuwsbrief!
NU KORTING
Probeer het eens, je kunt je op
elk moment uitschrijven.
MIS HET NIET!
Abonneer op onze nieuwsbrief
Wees de eerste om de laatste updates en exclusieve aanbiedingen direct in je e-mail inbox te ontvangen.
Blijf op de hoogte
Probeer het eens, je kunt je op elk moment uitschrijven natuurlijk!
close-link
10% Korting
Exclusieve 10% Korting op Alle Bluebeards Revenge producten Bij de aanmelding van onze Nieuwsbrief!
NU KORTING
Probeer het eens, je kunt je op
elk moment uitschrijven.
close-link