5 Veelgemaakte Fouten In Lichamelijke Verzorging en Hoe Je Ze Op Kunt Lossen

Aangezien je deze blog bezoekt is de kans groot dat je (in zeker mate) om je persoonlijke verzorging geeft. Dat is geweldig, we staan volledig achter je. Nu dat duidelijk is, kunnen we wel zeggen dat veel mannen wat handelingen missen in hun verzorgingsroutine en blunders maken.

Wij willen je hier graag bij helpen. We hebben het internet afgezocht, gepraat met wat vrienden en zelfs onszelf kritisch bekeken om te zien of we iets fout doen. We hebben een mooie lijst voor jullie samengesteld, dus houd je aandacht erbij!

Teveel lichaamshaar

Dit hangt helemaal af van je persoonlijke stijl. Eruitzien als een teddybeer kan moeilijkheden geven en het kan soms zelfs hygiëneproblemen veroorzaken. Volgens ons is het verstandig om al je haar op een acceptabele lengte te houden. We snappen dat sommige mannen graag hun baard laten staan en daar staan we ook volledig achter. Maar houd het schoon, houd het netjes en zorg dat de rest er ook goed verzorgd uitziet.

Daarnaast, zoek uit wat het best voor jou werkt. Dat is het belangrijkste van allemaal.

Wat is er loos met die roos?

Er zijn verschillende richtingen die je kunt nemen, om roos tegen te gaan. Allereerst is het verstandig om een shampoo te kopen die je helpt om roos onder controle te houden. In plaats van de standaard “Head & Shoulders” of iets in die trant; probeer een keer een groene thee behandeling.

Desalniettemin, anti-roos shampoo werkt ook. Daarnaast, probeer kleine dingen als niet gaan slapen met nat haar. Als je naar bed gaat dan moet je hoofd vochtig, schoon en verlost van alle giftige stoffen zijn.

Gele tanden

tanden-wit-geelDit is nooit een positief iets. Helaas doet niet iedereen zijn uiterste best om hier wat aan te doen. Uiteraard, er zijn natuurlijke dingen die je tanden een ongewenst kleurtje geven (bijvoorbeeld roken of koffie, etc.), maar veelal komt het door verwaarlozing en het niet gebruiken van de juiste tandpasta.

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat de meeste tandartsen het “drie keer poetsen per dag” wel hebben opgegeven. Wie heeft daar in vredesnaam tijd voor? Maar je moet zeker wel twee keer per dag poetsen. Als je een heleboel suiker hebt gehad, gooi er dan nog een derde keer poetsen in, als je er tijd voor hebt. Daarnaast, eet een boel fruit en groente, dit helpt ook om je gebit gezond te houden.

Heb je last van een slechte adem in de ochtend? Probeer dat mondwater te lozen. Teveel mondwater kan zelfs de goede bacteriën in je mond doden. In plaats daarvan, waag je een keer aan groene thee.

Acne

Acne op je lichaam kan lastig zijn en het is vaak onvermijdbaar. Echter, vaak is het wel vermijdbaar, maar weten mensen gewoon niet wat ze verkeerd doen. Laten we eens kijken wat acne veroorzaakt: verstopte poriën, toch? Vaak als mensen naar de sportschool gaan, dan dragen ze kleding die de poriën in de huid niet laten ademen. Draag daarom kleding die wat losser zit en je huid wat vrijheid geeft. Bovendien, als je klaar bent met sporten, stap dan meteen onder de douche. Het laten zitten van zweet op je huid verstopt je poriën ook.

Dat geldt voor iedere plek op je lichaam. Het is simpel, zolang je jezelf fris houdt, dan zit je goed. Als je toch problemen blijft houden, investeer dan in een goede reiniger of acne behandeling.

Het gebruiken van veel te veel aftershave

We snappen dat sommige andere dingen in dit lijstje niet altijd in jouw macht liggen, maar dit is dat zeker wel. Je hebt werkelijk waar maar één, misschien twee scheutjes nodig. Doe je meer dan ben je gewoon mensen aan het verzuipen. Het is niet lekker, het is niet sexy.

Het streeft het doel van het opdoen van parfum voorbij en zet je zeker een paar tandjes terug. Toch hebben we het allemaal ooit gedaan en snappen we het. Neem gewoon wat je normaal zou gebruiken en neem ietsjes minder (tenzij je normaal al tien sprays gebruikt, neem dan een heleboel minder).

Boven alles, wij zijn mannen net als jij.

We hebben allemaal moeite gehad met deze dingen en we zijn hier om goede informatie door te geven om jullie te behoeden om dezelfde fouten te maken. We horen graag wat jullie te zeggen hebben. Voel je vrij om hieronder een reactie te plaatsen. Ken je iemand die dit artikel móét lezen (bijvoorbeeld een collega die veel te veel Old Spice op doet) post dit dan op zijn Facebook wall of hang het op zijn muur…. 🙂

 

One Response