De verzorgingslijn voor mannen die weigeren in een categorie te worden ingedeeld

De verzorgingslijn voor mannen die weigeren in een categorie te worden ingedeeld

De verzorgingslijn voor mannen die weigeren in een categorie te worden ingedeeld 1

Voor degenen onder u die het professionele haarverzorgings- en stylingmerk kennen dat in salons over de hele wereld te vinden is, Sebastian Professional, dan weet u het.

Het merk heeft een bijna legendarische status verdiend in de categorie mannen haarstyling met producten als Molding Mud, waarmee het merk perfect die ‘rommelige’ (maar niet onbedoeld) look heeft bereikt met zo’n onbedoelde uitstraling.

Het goede nieuws, Sebastian Professional, heeft zijn expertise in een nieuwe richting uitgebreid – met de lancering van zijn nieuwe submerken SEB MAN.

Gericht op de drukke Millennial en Gen-Z mannen van vandaag (u, in principe) is de eerste mannelijke verzorgingslijn van het merk een knipoog naar degenen onder u die zich niet conformeren aan eendimensionale stereotypen. Je bent stedelijk, stijlvol, stijlvol, onderweg, en waarschijnlijk jongleren met meerdere carrières en passies.

Het SEB MAN-assortiment voorziet perfect in de behoeften van dit type verzorging van mannen, met een assortiment haarverzorgings-, styling– en verzorgingsproducten met comfort, eenvoud en natuurlijk kwaliteit. Een welkome aanvulling op elke drukke levensstijl en de perfecte dagelijkse boost voor een moeiteloos koele dag vooruit.

Ape to Gentleman vertrok in oktober naar Milaan voor de wereldwijde perspresentatie van de nieuwe SEB MAN-collectie. De producten zijn verkrijgbaar bij Bol.com in Nederland, en bij de specialisten natuurlijk.

Conclusie en beschikbaarheid

We hebben een verscheidenheid van het bovenstaande assortiment uitgeprobeerd en moeten concluderen dat SEB MAN een indrukwekkende lijn van mannelijke verzorgingsproducten is – met dank aan een infuus van een natuurlijke bron van kracht, energie en uithoudingsvermogen, in de guarana fabriek.

Een mannelijke geur stelt ons gerust via peperkorrels, in evenwicht met de frisheid van bergamot en de warmte van amber. Het resultaat is een houtachtige oriëntaalse kruidige geur, mannelijk die zich onderscheidt van moderne mannen.

Geschreven door
Frank